Cine suntem:

Agenția de Proprietate Industrială DEVIMARK este specializată în domeniul proprietății intelectuale, fiind acreditată și cu drept de practică la nivel național și internațional. Acordăm clienților noștri servicii juridice integrate pentru înregistrarea mărcilor, modelelor și desenelor industriale la OSIM  / EUIPO / WIPO și pentru apărarea drepturilor obținute atunci când acestea sunt incălcate de către terți (prin acțiuni de concurența neloială, contrafacere, etc.).

Având un background de peste 20 de ani în acest domeniu juridic, credem cu tărie în importanța cunoștințelor și a expertizei acumulate iar prioritatea noastră este să oferim clienților noștri răspunsuri clare, soluții viabile și întreg suportul legal necesar securizării afacerii lor, prin obtinerea drepturilor de proprietăte intelectuală.

Aplicăm o politica de preț transparentă și flexibilă, adaptată nevoilor și bugetului fiecărui client în parte. Și suntem alături de clienții noștri pe intreaga durată a procedurilor legale, depunând toate diligențele juridice necesare securizării afacerii.

Experienţa noastră este confirmată şi de stabilitatea relaţiilor cu clienții noștri, dezvoltând în multe cazuri colaborari recurente de succes. Capitalul de încredere ne este reconfirmat şi prin recomandările primite constant de la clienți și parteneri, cărora le suntem recunoscători.

Echipa noastră

Echipa DEVIMARK este alcătuită din avocați, juriști și economiști specializați în domeniul proprietătii intelectuale și îți oferă solutii practice și eficiente pentru ca procedurile de înregistrare să se realizeze cât mai rapid și fluent iar tu să construiești liniștit la afacerea ta.

Considerăm că fiecare client și dosar in parte este unic și acordăm toata atenția cuvenită pentru obținerea și apărarea drepturilor tale de marcă, model sau desen industrial.

Ținem pasul cu mediul dinamic de afaceri și urmărim să dezvoltăm şi sa adaptăm continuu serviciile noastre juridice la noile condiţii sociale, economice şi juridice, în aşa fel incât să fim în măsură de a raspunde cu celeritate oricăror exigenţe ale actualilor şi potenţialilor noștri clienţi.

Laura David

Avocat European de Mărci și Desene

Cu o expertiză de peste 17 ani în domeniul proprietătii intelectuale,  Laura David este Avocat  European de Mărci și Desene și fondatorul Agentiei Devimark. A absolvit Facultatea de Drept în anul 2000 iar între anii 2002-2005 a instrumentat cu succes demersurile legale anticontrafacere pentru apărarea mărcii HENCO în România. Este mediator autorizat și contribuie la educarea antreprenoriatului pentru ca acesta să devină tot mai conștient de importanța protejării capitalului său intelectual.

Raluca Onciu

Jurist, Stagiar IP

Absolventă a Facultătii de Drept, Raluca Grigoraș și-a completat studiile cu masterul in “Dreptul Afacerilor” și lucrarea de disertație “Studiu comparativ privind transmiterea şi apărarea mărcilor”. Are peste 5 ani experiență in profesia de consilier juridic și a absolvit cursul de mediator. S-a alăturat echipei Devimark în anul 2014 si a gestionat deja cu succes înregistrarea multor mărci nationale, redactând si actiuni pro-inregistrare, atunci când procedurile legale au impus acest demers.

Fabiola Miler

Avocat, Stagiar IP

Fabiola Miler este absolventă a Facultăţii de Drept, unde si-a susținut lucrarea de licență cu titlul „Traficul de influență”. Din anul 2005 este avocat in Baroul Iaşi, avand drept de reprezentare in fata tuturor instanţelor din România. Şi-a completat pregătirea profesională, în cadrul I.N.P.P.A. – centrul zonal Iaşi , urmând cursuri în domeniul Dreptului European al Concurenţei. Din luna noiembrie 2017, Fabiola face parte din echipa Devimark, în calitate de Asistent în Proprietate Intelectuală.

Misiunea noastră

Plecând de la premisa că nu există stagnare ci doar involuție sau evoluție, misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a ajuta si implicit educa antreprenoriatul român să conștientizeze importanța proprietății intelectuale și necesitatea înregistrării mărcii, ca parte componentă strategică din securitatea afacerii.